Vsaka panoga ima svoje posebnosti in vsako podjetje svoje posebne izzive. Naše vodilo so prilagojene rešitve, ki zadovoljujejo zaposlene, vodstvo, vaše porabnike in lastnike. Osredotočeni smo na poslovne in uporabniške probleme, ki se jih lotevamo s širokim pogledom in poglobljeno obravnavo.

Target

Ciljna naravnanost

Uporabnike podpiramo pri stalnem povečevanju operativne in energetske učinkovitosti, zniževanju stroškov obratovanja ter izboljševanju varnosti, zanesljivosti in razpoložljivosti.

Prize

Najboljše prakse

Rešujemo na videz nerešljive probleme. Imamo več kot 30-letne izkušnje pri digitalizaciji nadzora, upravljanja in vzdrževanja tehnoloških sistemov v ključnih gospodarskih panogah.

Idea

Rešitve za prihodnost

V naše rešitve že sedaj vgrajujemo tehnologije in pristope za avtomatizacijo zajema in obdelave podatkov, strojno učenje in umetno inteligence ter procesno in poslovno analitiko.

Ekološki monitoring

Okoljskim meritvam dajemo poslovno vrednost. Povečujemo zaupanje v v vašo skrb za okolje.

Več o tem
Minitoring thumbnail

Nadzorno-operativni center

Vsak vodja ve, da sta hitrost odziva in pravilnost odločitev v kritičnih trenutkih odvisni od pravočasnih in kakovostnih informacij.

Več o tem
Control hero

Tehnični informacijski sistem

Vsi vodje, ki so zadolženi za upravljanje tehničnih sistemov zagotoviti uporabnikom kakovostne storitve ob optimalnih stroških. Vendar raznolikost uporabljenih tehničnih sredstev največkrat otežuje optimizacijo, še posebej, če gre za različne dejavnosti, na primer upravljanje z vodovodom, toplovodom in plinovodom v komunalnem podjetju.

Več o tem
Tis hero

Aktualno