Novice

Tukaj z vami delimo naše vpoglede, zanimanja in novosti s katerimi se srečamo pri našem vsakdanjem delu.

Colleagues

Vabilo inženirjem in inženirkam procesne avtomatike

Za delo na sistemih procesne informatike v Nuklearni elektrarni Krško iščemo kandidate, ki so navdušeni nad procesno informatiko in bi radi sodelovali pri vzdrževanju in posodabljanju ter digitalizaciji poslovnih procesov.  V našo ekipo vabimo ustvarjalnega in ambicioznega diplomiranega inženirja, ki želi spoznati digitalne procese v NEK in aktivno sodelovati pri projektih prenove procesnih sistemov.  Nudimo možnost za osebnostno in karierno rast, možnost udeležbe izobraževanja v tujini, možnost podiplomskega študija in podobno.
Preberi več
Nizozemska artes

Strokovno izobraževanje na sedežu podjetja Synspec na Nizozemskem

Konec marca smo se skupaj z ekipo našega partnerja EAS Envimet udeležili strokovnega izobraževanja, osredotočenega na uporabo in vzdrževanje plinskih kromatografov Synspec GC 955 in Alpha, ki so namenjeni merjenju koncentracij organskih spojin v okoliškem zraku.
Preberi več
Samodejne merilne postaje za največji hrvaški okoljevarstveni projekt

Samodejne merilne postaje za največji hrvaški okoljevarstveni projekt

V podjetju Artes smo za projekt sanacije jame Sovjak nad Reko postavili dve napredni samodejni postaji za merjenje kakovosti zraka z vodilnimi tehnologijami za okoljske meritve.
Preberi več
Varne informacijske rešitve

Artes ponudil novo generacijo varnih informacijskih rešitev

Z varnostnimi nadgradnjami celotnega nabora informacijskih rešitev smo izvajalcem storitev kritične infrastrukture zmanjšali tveganja ter dvignili raven kibernetske varnosti za varno delovanje v oblaku.
Preberi več
Polaca2

Kako hrvaška posodablja svojo mrežo za spremljanje kakovosti zraka

Podjetje Artes bo Državnemu hidrometeorološkemu zavodu dobavilo in namestilo 15 vzorčevalnikov za merjenje prašnih delcev vodilnega svetovnega proizvajalca MCZ Group.
Preberi več
UX Gen Nosilna

Nove generacije programskih produktov so usmerjene na uporabniško izkušnjo

Artes je v svoje programske produkte dodal več izboljšav, ki so namenjene enostavnejši uporabi in kakovostni uporabniški izkušnji na različnih napravah.
Preberi več
DHMZ Folk

Hrvaški DHMZ usposobili za uporabo nove generacije merilnikov NO2

Po dobavi analizatorja Teledyne T500U je Artes skupaj s partnerjem, avstrijskim EAS Envimetom izvedel usposabljanje za delo, nameščanje in vzdrževanje novega merilnika.
Preberi več
Artes X Otml Nosilna

V pilotnem projektu nemškemu operaterju prenosnega omrežja dobavili 150 vremenskih postaj

Podjetje Artes je skupaj s podjetjem Gindpulse sodelovalo v pilotnem projektu enega vodilnih nemških operaterjev za prenos električne energije
Preberi več