Artesove informacije odločajo v vašo korist

Vizija in poslanstvo

»Takoj uporabne zanesljive informacije v najkrajšem možnem času, na najbolj enostaven in prijazen način.«

Artes je vodilni proizvajalec informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov. Podjetje ponuja standardne in po meri prilagojene poslovno-tehnične informacijske sisteme, s katerimi podjetja povečajo vrednost naložb v produkcijske vire in sredstva.

Poslušamo vas

Pri razvoju rešitve raziščemo, kje in kako iščete informacije in na kakšen način jih uporabljate. Odkrivamo tiste ključne informacije, ki so pomembne, da se pravilno odločite. Poslušamo vas in izluščimo bistvo vašega poslovanja, namesto, da vas preobremenimo z velikimi količinami nepotrebnih podatkov. Naš cilje je, da so vam prave informacije vedno takoj pri roki – ko jih potrebujete za odločanje pri vsakodnevnih nalogah, izvajate delovne postopke ali ko snujete strateške odločitve.

Asset62c2e036ad0d06 83898837

Povečujemo vrednost vaših podatkov

Zanima nas vrednost rešitve za vas – uporabnika. Ne glede na to, ali ste direktor družbe, vodja oddelka ali strokovnjak v operativi. Znamo poiskati ustrezne informacije, ki se skrivajo v vaših podatkih in jih ponuditi v obliki, ki je primerna vašim nalogam. Ne glede na to, kje se podatki nahajajo, v tehničnih sistemih, v strojih in napravah ali v poslovnih programih. Vaše lastne podatke obogatimo z zunanjimi viri podatkov iz komercialnih storitev v oblaku, od strank ali od ponudnikov informacij javnega značaja.

Asset62c2e03d1ab504 51224498

Naše merilo je zadovoljstvo vaših uporabnikov

Vemo, da je vaše poslovanje odvisno od učinkovite uporabe informacij. Zato vam jih pripeljemo naravnost na točko odločanja. Na voljo so vam znotraj Artesovih poslovnih obveščevalnih sistemov in tehničnih informacijskih sistemov, lahko pa jih vgradite v vaše obstoječe poslovne aplikacije. Lahko jih uporabljate v upravi, oddelkih ali kot sestavni del vaših operativnih in nadzornih dejavnosti. V vsakem primeru ustvarjamo kakovostno uporabniško izkušnjo, ki se pokaže v visokem zadovoljstvu vaših zaposlenih, poslovnih partnerjev in strank.

Asset62c2e0411b0c30 11178332

Zavezani stalnim izboljšavam vašega poslovanja

Vedno gremo korak naprej od projekta. Nenehno spremljamo tehnološke inovacije v naši panogi kakor tudi napredek v vaši dejavnosti in pri poslovanju vašega podjetja. Zato aktivno sodelujemo pri iskanju stalnih izboljšav za naše standardne produkte kot za naših dodelane rešitve pri vas. Tako skrbimo, da imate v vsakem trenutku optimalno rešitev, ki podpora vašo poslovno rast in razvoj.

Asset62c2e045c713d8 30982759

Oglejte si tudi

Na vrhu so zaposleni in zadovoljni uporabniki

Mi ustvarjamo rešitve za vaše izzive, vi žanjete rezultate
Preberi več

Osebna izkaznica

Podatki o podjetju
Preberi več

Zgodovina – pomembni mejniki

Zgodovina našega podjetja
Preberi več