Za medije

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est.

Aktualno

Colleagues

Vabilo inženirjem in inženirkam procesne avtomatike

Za delo na sistemih procesne informatike v Nuklearni elektrarni Krško iščemo kandidate, ki so navdušeni nad procesno informatiko in bi radi sodelovali pri vzdrževanju in posodabljanju ter digitalizaciji poslovnih procesov.  V našo ekipo vabimo ustvarjalnega in ambicioznega diplomiranega inženirja, ki želi spoznati digitalne procese v NEK in aktivno sodelovati pri projektih prenove procesnih sistemov.  Nudimo možnost za osebnostno in karierno rast, možnost udeležbe izobraževanja v tujini, možnost podiplomskega študija in podobno.
Preberi več
Nizozemska artes

Strokovno izobraževanje na sedežu podjetja Synspec na Nizozemskem

Konec marca smo se skupaj z ekipo našega partnerja EAS Envimet udeležili strokovnega izobraževanja, osredotočenega na uporabo in vzdrževanje plinskih kromatografov Synspec GC 955 in Alpha, ki so namenjeni merjenju koncentracij organskih spojin v okoliškem zraku.
Preberi več
Samodejne merilne postaje za največji hrvaški okoljevarstveni projekt

Samodejne merilne postaje za največji hrvaški okoljevarstveni projekt

V podjetju Artes smo za projekt sanacije jame Sovjak nad Reko postavili dve napredni samodejni postaji za merjenje kakovosti zraka z vodilnimi tehnologijami za okoljske meritve.
Preberi več
Varne informacijske rešitve

Artes ponudil novo generacijo varnih informacijskih rešitev

Z varnostnimi nadgradnjami celotnega nabora informacijskih rešitev smo izvajalcem storitev kritične infrastrukture zmanjšali tveganja ter dvignili raven kibernetske varnosti za varno delovanje v oblaku.
Preberi več
Polaca2

Kako hrvaška posodablja svojo mrežo za spremljanje kakovosti zraka

Podjetje Artes bo Državnemu hidrometeorološkemu zavodu dobavilo in namestilo 15 vzorčevalnikov za merjenje prašnih delcev vodilnega svetovnega proizvajalca MCZ Group.
Preberi več
UX Gen Nosilna

Nove generacije programskih produktov so usmerjene na uporabniško izkušnjo

Artes je v svoje programske produkte dodal več izboljšav, ki so namenjene enostavnejši uporabi in kakovostni uporabniški izkušnji na različnih napravah.
Preberi več

Gradiva

Kontakt za medije

Avatar jepg

Janez Novak

Odnosi z javnostmi, Artes d.o.o.

Oglejte si tudi

Na vrhu so zaposleni in zadovoljni uporabniki

Mi ustvarjamo rešitve za vaše izzive, vi žanjete rezultate
Preberi več

Artesove informacije odločajo v vašo korist

Artesove informacije odločajo v vašo korist
Preberi več

Osebna izkaznica

Podatki o podjetju
Preberi več