Servis in vzdrževanje imisijskih postaj

Servis in vzdrževanje imisijskih postaj

S pogodbenim vzdrževanjem in servisiranjem merilnih postaj za ekološki monitoring si zagotovite dolgotrajno, kakovostno in cenovno ugodno delovanje vaših merilih sistemov.

Asset62c41c2c2532c1 14568179

V podjetju Artes vzdržujemo naše tovarniške rešitve za emisijske in imisijske merilne postaje. V vzdrževanje prevzemamo tudi ostale merilne postaje, kjer delujejo merilne naprave, za katere smo pooblaščeni servisni partner.

Redna obdobna vzdrževanja merilne opreme

Z rednim servisiranjem vam zagotavljamo natančne meritve in visoko razpoložljivost, ker je ključnega pomena za proizvodne procese, ki so pogojeni z neprestanim merjenjem imisij. V sklopu storitev pooblaščenega servisa za merilne naprave Teledyne API, GRIMM Group, Synspec, MCZ Umwelttechnik izvajamo redne preglede po specifikaciji ponudnika, načrtovane zamenjave iztrošenih delov ter popravil.

Asset62c41c306e19e6 08682438

Z rednim vzdrževanjem podpore opreme povečate razpoložljivost celotne merilne postaje

Poleg vzdrževanja optimalne kondicije merilnih naprav vzdržujemo tudi vse podporne sisteme v merilni postaji. Z zanesljivimi sistemi neprekinjenega napajanja ter sistemi za zaščito povečate razpoložljivost delovanja merilne opreme saj okrepite odpornost merilnih postaj na izpade električne energije ter na druge incidente.

Asset62c41c37855f11 94964748

Redno in kakovostno vzdrževanje merilne opreme in podporne infrastrukture v vaših merilnih postajah zagotavlja nizke stroške lastništva, daljšo dobo delovanja, neprekinjeno delovanje ter zaupanja vredne meritve.

Povpraševanje

Stopite v stik z nami za pooblaščeno servisiranje in umerjanje merilnih opreme ter vzdrževanje infrastrukture v vaših imisijskih merilnih postajah:

prodaja@artes.si +386 (0)3 897 67 00