Od ideje do strateškega partnerstva

Svetovanje

Stranke vodimo na celotni poti od odkrivanja priložnosti do želenega napredka.

Svetovanje hero

Praktično vse naše zgodbe o uspehu se začenjajo s svetovanjem, kjer se poglobimo v uporabnikove izzive. Najsi gre za idejne rešitve, preverjanje izvedljivosti, ali poprodajno svetovanje, ko iščemo dodatne priložnosti za povečevanje vrednosti naložbe.

Razvoj idejne zasnove

Podjetjem pomagamo pri iskanju potencialov za izboljšanje njihove dejavnosti. Ideje razvijemo v konkretne priložnosti. Priložnosti pripravimo na sprejemanje odločitev.

Svetovanje 1

Študija izvedljivosti

Še tako dobra ideja nima nobene vrednosti, če je ne morete realizirati. Nudimo vam vpogled v izvedbene možnosti, še preden sprejmete končno odločitev. Tako vam zagotovimo kakovostno pripravo na projekt, zmanjšamo projektna tveganja ter prihranimo morebitna razočaranja in stroške.

Svetovanje 2

Priprava specifikacij

Smo vrhunsko usposobljena ekipa za ustvarjanje poslovne vrednosti iz tehničnih in merilnih sistemov. Zato smo odlični poznavalci strojnih in programskih rešitev, ki jih potrebujete za doseganje poslovnih ciljev vaših naložb. Omogočimo vam, da do potencialnih dobaviteljev nastopite kot partner, ki ve, kaj hoče za svoj denar.

Svetovanje 3

Vodenje projektov

Vsaka nova naložba obremeni ključne kadre. S prevzemom vodenja projekta razbremenimo vaše najboljše ljudi, ki ustvarjajo največjo dodano vrednost. Naši profesionalni projektni vodje, z več desetletnimi izkušnjami poskrbijo, da projekte pripravite in izvedete v dogovorjenih finančnih, časovnih in kakovostnih okvirih.

Svetovanje 4

Stopite v stik z nami

Povpraševanje

Dober nasvet se vedno obrestuje.

Pred kakršno koli odločitvijo, se najprej pogovorite z nami – brezplačno.

prodaja@artes.si +386 (0)3 897 67 00